Erdei pinty (Fringilla coelebs)

Az erdei pinty hazánkban mindenütt gyakori, városokban is rendszeresen megfordul Sőt egyre gyakrabban fészkel parkokban és fasorokban. A madár különleges énektudása miatt a 19–20. század fordulóján komoly hagyományai voltak a pintyek énekversenyeinek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése